Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ


Pharmax Klimin szója Forte kapszula 60 db
Hőhullámok? Változókor?
 
A változókor beköszöntével mindennapi életünket megkeseríti az állandó ingerlékenység, feszültség, hőhullámok, izzadás, és a kivörösödés is komoly problémát jelenthet. Nőiességünk megőrzése 40 felett is fontos szempont, ugyanakkor a magas munkahelyi elvárások és családról való gondoskodás feladataival is meg kell birkóznunk.
 
A Klimin szója Forte® szedésével visszanyerhetjük testi-lelki harmóniánkat, hiszen Nekünk, változókori nőknek még rengeteg dolgunk van az életben.
 
Hogyan segít a Klimin szója Forte®?
A Klimin szója Forte® 'Women Vitality System' természetes szója izoflavont tartalmaz, amely mint fitoösztrogén segít egészségünk és lelki egyensúlyunk megtartásában.
 
A növényekben lévő ösztrogénhormonokat nevezzük fitoösztrogéneknek. Az elnevezés a fito (növényi) megnevezésből fakad. Ha a fitoösztrogének bekerülnek a szervezetünkbe, ott pontosan ráillenek az ott lévő ösztrogénreceptorokra, elfoglalják a saját ösztrogénjeink helyét! Mivel már kevés ösztrogén hormon termelődik a klimax miatt a szervezetben, ezért a fitoösztrogének pótolják a hiányzó hormonokat, úgy, hogy nincs mellékhatásuk, ellentétben más hormonpótló készítményekkel.
 
De miért a változókori nőknek ajánlott?
A menopauza idején a hormonok felbolydulnak, egyes hormonok fokozottan termelődnek, míg mások épp ellenkezőleg. Ennek következményeként felborul a vegetatív idegrendszer egyensúlya, ami felelős a vérnyomás szinten tartásáért, a légzésért, a hőháztartásért, az alvásért, az izzadékonyságért, stb. De megkezdődik a csontok leépülése is, azaz a csontokból a kalcium kiáramlása, a beépülés helyett elkezdődik egy hosszú folyamat, ami a csontrendszert kedvezőtlenül érinti.
 
Természetes megoldást keres?
 
A Klimin szója Forte® jótékony hatásai:
  • Segít könnyebben elviselni a hőhullámokat, arckipirulást, nappali és éjszakai izzadást.
  • Hozzájárul a változókorban lévő hölgyek csontrendszerének karbantartásához.
  • Javíthatja a csontképződést és a kalcium beépülését a csontokba fogbeültetés tervezése esetén, de a gyakori fogszuvasodásnál is.
 
A Klimin szója Forte® alkalmazása javasolt:
  • Hozzájárulhat a változókorban lévő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához.
  • Hozzájárulhat a testi-lelki egyensúly fenntartásához.
  • Segítheti a változókorral járó tünetek - hőhullámok, izzadás - elviselését.
  • Hozzájárulhat az egészséges csontrendszer megőrzéséhez.
 
A Klimin szója Forte® komponensei és azok élettani hatásai:
Természetes forrásból származó szója izoflavont tartalmaz, amely, mint fitoösztrogén hozzájárul a változókori harmóniához.
 
A fitoösztrogének (izoflavonoidok) a sejtek ösztrogén-receptoraihoz kötődnek. Hormonhatásuk a természetes ösztrogének 1/1000-e. A szintetikus ösztrogénhez képest gyorsan, 12 órán belül lebomlanak, a szövetekben nem halmozódnak fel. A fitoösztrogének a növényekben hatnak valódi hormonként, az emberi szervezetben csak hormonszerű hatást fejtenek ki.
 
A szója izoflavonról:
Az izoflavonok a fitoösztrogének egyik csoportját alkotják.
Ha Ön nem „gyógynövénytudor", vagy biokémikus, vagy „egészségügyis", gondolom többször is nekiugrik ennek a mondatnak, hogy pontosan értelmezze. A fitoösztrogének olyan anyagok, amelyek a növényekben találhatók és hormonszerű hatással bírnak. Az izoflavonoidokat a hüvelyes növények, elsősorban a szója tartalmaz. Nagyon érdekes vegyületek , mert a növényekben inaktív formában vannak jelen, bejutva a szervezetünkbe, a bélrendszerben aktiválódnak és így fejtik ki pozitív hatásukat.
 
De nézzük csak meg, milyen pozitív hatást tulajdonítanak a szója izoflavonoidoknak? 
Segítik a kalcium beépülését a csontokba ( denzitometriával is kimutatható a csontok ásványianyag-tartalmának a javulása).
 
Mérséklik a hőhullámokat és az izzadást ( Japánban, ahol a nők nagyon sok szóját fogyasztanak, nincs is a hőhullám szónak japán megfelelője.).
 
Ha ennek hatására Ön most a szója fogyasztást elkezdené, vagy több szóját enne ezentúl, mert egészséges szeretne maradni, akkor javasoljuk, hogy inkább Klimin szója Forte® formájában vegye magához a szükséges izoflavonoidot, mert a készítmény optimális mennyiségben tartalmazza a jótékony fitoösztrogéneket. Míg a szója növény, fajtájától, termesztésétől, aratásától függ a benne lévő hatóanyag mennyisége. A génmanipulációt pedig nem is részletezzük. Biztos, ami biztos. Ha már tudatosan óvjuk egészségünket, akkor azt biztonsággal tegyük
 
Használati utasítás: Napi 1x2 kapszulát a reggeli étkezés előtt szétrágás nélkül bő folyadékkal lenyelni.
 
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
A termék kúraszerű szedése javasolt.


#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828