Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 




SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ
Megosztás

Szűrt, színtelen kókuszolaj, amely egyaránt felhasználható sütéshez-főzéshez, ugyanakkor bőrápoláshoz is. Paleolit alapanyag.Közepes lánchosszúságú telített zsír, amely transzzsírsavat nem tartalmaz. Kitűnően használható sütéshez. 198 C°-ig nem oxidálódik. Közel 50% laurinsav tartalma miatt antibakteriális. Koleszterinmentes.

100% natúr, adalékmentes termék. 25 C° alatti hőmérsékleten zsírszerűvé szilárdul. Hűtést felbontás után sem igényel. Nem kell hűtőben tárolni, a külső hőmérséklettől függ a szilárdsága, de ez a kókuszzsír minőségét nem befolyásolja.

A legjobb sütőolaj, melynek oxidációs pontja 198 C fok, a növényi olajok közül a legmagasabb. Ez azt jelenti, hogy hevítés esetén sem indít be káros oxidatív folyamatokat, vagyis kóros sejtburjánzást. A kókuszolaj 92 %-ban közepes lánchosszúságú telített zsírsavakból áll. Főbb zsírsav összetétele: kb 50 % laurinsav, mirisztinsav, palmitinsav, kaprilsav, kaprinsav, sztearinsav.

A kókuszzsír a nevét onnan kapta, hogy 24,5 C° alatt az állapota fehér, szilárd zsírszerű anyag. Melegebb hőmérsékleten azonban folyékonnyá válik, melynek eredménye a tiszta, áttetsző kókuszolaj. Rendkívül ellenálló az oxidációval szemben, mivel magasan telített, nagyon stabil szerkezetű.

Megosztás
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828