Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ

 

Organikus mosódió, tökéletes választás természetes, vegyszermentes mosáshoz és mosogatáshoz. Mosogatógéphez is alkalmazható.

A napon szárított organikus mosódió Indiában már évszázadok óta használatban van mosáshoz és egyéb természetű háztartási tisztításhoz.

 • A mosódió fán termő gyümölcs, ami saponint tartalmaz, ez biztosítja erőteljes tisztító hatását. Mosás révén könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat. Lehetővé teszi a teljesen vegyszermentes mosást.

  Mosódió előnyei

  • környezetbarát, teljes mértékben lebomlik biológiai úton
  • illatmentes mosást tesz lehetővé
  • hypoallergén
  • vízlágyító hatása révén puhává varázsolja a ruhákat

  Használat

  6-8 fél mosódió héjat bele kell tenni a mosótasakba, majd a ruhák közé kell tenni a mosódobba. Minden hőmérsékletű mosáshoz alkalmas. Akinek nem tetszik az illatmentes ruha, pár csepp illóolajat lehet csepegtetni a mosótasakra, majd úgy kell betenni a ruhák közé. Az illatot fokozni lehet, ha a kimosott, száraz ruhák mellé, a ruhásszekrénybe egy szövetdarabot helyezünk, melyet átitatunk illóolajjal a kedvenc illatunkból választva.

  Mosogatógépbe is alkalmazható. 6-8 fél mosódió héjat kell tenni egy mosótasakba, majd az edénytartó alá kell helyezni. Az öblítő rekeszébe ecetet lehet önteni, így cseppmentesen száradnak az edények.

  Folyékony mosódió is elkészíthető, ami igen sok célra használható. 10-12 mosódió héjat fél liter vízben kell forralni 15-20 percig, majd le kell szűrni. Az így kapott folyékony mosódió használható samponként, mosogatószerként, folyékony szappanként. Ezen kívül nagyon jól használható autómosásra vagy kisállat tisztítására is.

  Ez a mosódió Fair-Trade termék!

  Ezt a mosódiót Indiában a helyi lakosság gyűjti és szárítja kézzel. A falu lakói ezért a munkáért méltányos fizetést kapnak, ez segíti a megélhetésüket.

  Az Eaternal mosódió csomagolása

  A mosódió csomagolása újrahasznosított papírból készül, a nyomtatás növényi tintával történik, a műanyag zacskó biológiailag lebomlik. A teljes csomagolás biológiai úton lebomlik, teljes mértékben környezetbarát.

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828