Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ

Nailner Repair körömgomba elleni stift 4ml

A körömgomba bosszantó probléma.
Körmeinek megvastagodása, elszíneződése, töredezettsége igen zavaró lehet. Ne söpörje a szőnyeg alá ezeket a meglepően gyakori problémákat!
Az új és kényelmes megoldást biztosító Nailner Repair összetevői a gomba számára előnytelen környezetet biztosítsanak. Biztonsággal alkalmazható a körömgomba ellen – a stift kiszerelés pedig biztosítja az egyszerű és könnyű használatot. A Nailner Repair szabadalmaztatott hatóanyag-beviteli rendszere lehetővé teszi, hogy összetevői áthatoljanak a köröm kemény szarurétegein, és leküzdjék a gombás fertőzést a probléma forrásánál. Előírásszerű használat mellett az eredmény néhány hét alatt szemmel látható: a körmök nemcsak szebbek, hanem egészségesebbek is lesznek.
A Nailner Repair hatékonysága klinikailag tesztelt.
Új, gyors megoldás
 
 Szabadalmaztatott beviteli rendszer
A szabadalmaztatott beviteli rendszer lehetővé teszi, hogy a Nailner Repair hatóanyaga áthatoljon a körömlemezen, és a gomba számára előnytelen környezetet biztosítson. Ennek köszönhetően már pár hét alatt jelentősen javul a köröm megjelenése.
 
Gyors és könnyű használat
A stift kiszerelés egyszerű és könnyű használatot biztosít: kenje be a Nailner Repairrel a fertőzött köröm teljes felületét, az oldat másodpercek alatt megszárad, majd várjon további 1-2 percig, amíg teljesen átitatja a körmöt.
A készítmény tiszta, nem zsíros, kellemes illatú.
Egy stift kb. 300 alkalommal történő kezelésére elegendő.
 
Rendszeres használatával helyreállítja a köröm állapotát
A szép, egészséges körmök érdekében a kezelés első 3-4 hetében használja a Nailner Repairt kétszer egy nap. A köröm megjelenése néhány hét múltán szemmel láthatóan javul. A maximális hatás érdekében mindenképp javasolt a termék használata a köröm teljes lenövéséig, amely kézkörmök esetében 6-8 hónap, lábkörmök esetében pedig akár 8-12 hónap is lehet.
 
A Nailner Repair használata
Használat előtt tisztítsa meg a körmét, és a körömlakkot mossa le.
A Nailner Repairrel az első 4 hétben kezelje naponta kétszer a fertőzött körmöt. A további időszakban, a köröm teljes lenövéséig napi egyszeri alkalmazás is elegendő.
Az oldattal kenje be a teljes körömfelületet, és a köröm szélének alsó oldalát is. Ne nyomja erősen a körömre.
Használat után a stift kupakját jól zárja vissza.
Egy stift körülbelül 300 alkalmazásra elegendő oldatot tartalmaz.
 
Figyelmeztetés!
Csak külső használatra! Gyermekektől elzárva tartandó!
Ügyeljen arra, hogy az oldat ne érintkezzen a szemmel és a nyálkahártyával! Allergiás reakció vagy irritáció esetén ne használja tovább!
Szobahőmérsékleten tárolandó.
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828