Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ

 

Medicura Bio Maca tabletta 90db

Fokozza a szellemi teljesítményt, megsokszorozza az agyi kapacitást, szellemileg stabilizál és aktivál, javítja a stresszel szembeni tűrőképességet, illetve csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait.
 
Férfiak számára: erősíti és stimulálja a libidót, energiát, erőt és kitartást ad. Használatával javítja a potenciát, növekszik a termelt spermiumok száma és mozgékonysága.
 
Nők számára: elűzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót optimalizálja az ösztrogén szintjét és ez azért kiemelten fontos, mert a túl alacsony vagy magas ösztrogénszint megakadályozhatja a fogamzást és a kihordásban is problémákat okozhat. A maca segítheti emellett az egészséges progeszteronszint elérését, ami egy egészséges gyermekáldás kihordásához szükséges. 
 
A Maca jótékony hatásai: A Maca rendkívül gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban is egyaránt. Rengeteg nyomelem található benne, olyan szinten, hogy egy részüket még nem is azonosították. Ezen kívül a maca gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes kiegészítője, hiszen jóformán olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény. 
 
Azonban az egyik legkifinomultabb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Nem jobb, avagy rosszabb a hormonháztartásra gyakorolt hatása egyik nemre nézve sem.

Adagolása: napi 3 tabletta. 

Összetétele: 517 mg a Maca tartalma 1 db kapszulának.
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828