Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ

 

Pharmax Klimin Slim 60db + AJÁNDÉK 30db kapszula


Klimin slim a változókori fogyás elősegítésére alkalmas.
 
Összetevői jótékonyan befolyásolják a fehérje, zsír és szénhidrát anyagcserét, részt vesznek az energiatermelő folyamatokban, és segítik a diétás étrend eredményességét. 

Összetevők: ligetszépe olaj. borágó olaj, niacin, mangán klorid, vitamin B6, E vitamin. 
 
A kerti borágó (Borago officinalis) magvaiból kivont, többszörösen telítetlen esszenciális zsírsavakat, mint pl. jelentős mennyiségű gamma-linolénsavat ( GLA) valamint egyszeresen telítetlen esszenciális zsírsavakból álló olíva olajat és E vitamint tartalmaz.
 
A gamma-linolénsav egy biológiailag nagyon aktív anyag: anyagcsere aktivátorként serkenti a zsírok lebontását és átalakítja azt hasznosítható energiára, azaz olyan, mint egy "BIOLÓGIAI, TERMÉSZETES ZSÍRÉGETŐ" !
 
A ligetszépe olajában két fontos telítetlen zsírsav található: a linolsav és a gamma-linolénsav. Az előbbi az esszenciális zsírsavak közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a szervezet önmaga nem képes az előállítására, csak étkezés révén kerülhet testünkbe. Az utóbbit, a gamma-linolénsavat viszont már a szervezet állítja elő a táplálékkal bevitt nyersanyagokból.
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828