Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ

 

Varga hajcseppek 50 ml

A hajhullás oka a hajhagymák sejtjeinek elváltozása, sérülése. A gyógynövény kivonat közvetlenül a károsodott területen, a hajhagymák sérült sejtjeiben fejti ki regeneráló hatását. A felhasználóknál a hajnövekedés helyreáll, a hajhullás megszűnik. 
 
A Varga Hajcseppek genetikai vizsgálattal igazolt, jelentős sejtregeneráló, sejtkárosodást helyreállító hatással rendelkező hajhullás elleni készítmény. 
 
A gyógynövény kivonatot napi rendszerességgel, kúraszerűen javallott alkalmazni. 
 
Összetétel:
A különleges összetételű készítmény 19 gyógynövény alkoholos oldata. A koncentrátum csak természetes anyagokat tartalmaz, ezért színében és állagában eltérés adódhat, ami a minőséget nem befolyásolja. A készítése során a gyógynövények legkedvezőbb hatásai érvényesülnek, így hatóanyagainak köszönhetően a fejbőr és a haj egészségessé válik. 
 
Hatás:
A VARGA Hajcseppek hatóanyagai táplálják, regenerálják a fejbőrt és a hajhagymákat, valamint serkenti a vérkeringést. A készítmény megállítja a különböző eredetű hajhullást 2-8 héten belül. A hajszálak 2-3 hónap alatt megerősödnek, a hajnak ismét tartása lesz. A korpásodás és a hajzsírosodás rövid idő alatt megszűnik, vagy jelentősen csökken. Esetenként az ősz hajszálak visszanyerik eredeti színüket. A hajhullás ellen elért kiemelkedő eredmények mellett - életképes hajhagymák megléte esetén 2-6 hónap alatt bekövetkező - az újbóli hajnövekedés a készítmény kimagasló sejtregeneráló hatásának következménye. A haj minősége a készítmény elhagyása után hosszú ideig nem változik. 
 
Használati javaslat:
1. Hajhullás esetén: A teljes fejbőrre ajánlott használni, kúraszerűen 3-4 hónapon keresztül, naponta 1 alkalommal, 25-35 cseppet. Erős hajhullás esetén napi 2-3 kezelés javasolt. 
 
2. Hajritkulás, kopaszodás, foltos hajvesztés: A kritikus területen legalább 4-8 hónapon keresztül naponta 2-3 kezelés javasolt. A problémás terület nagyságától függően 5-15 cseppet újheggyel gyengéden masszírozzunk a fejbőrbe. Ezzel egy időben célszerű a teljes hajas fejbőr kezelése napi 1 alkalommal, 25-35 cseppel. Naponta a kezelések között 2-3 óra szünet ajánlott. 
 
3. Hajminőség javítására, korpásodásra, hajzsírosodásra szintén kúraszerű használat ajánlott 3-4 hónapon keresztül napi 1 alkalommal, 25-35 cseppel. 
 
A kúra befejezése után, az elért eredmény megtartása érdekében célszerű a hajcseppet legalább heti 1-2 alkalommal használni. 
 
Alkalmazása: 
Lehetőleg az elválasztott hajnál, közvetlenül a fejbőrre vigyük fel és ujjbeggyel gyengéden masszírozzuk be. 
 
Alkalmazása idején a napi hajápolási szokásainkon nem kell változtatni, a kezelés könnyen elvégezhető és a frizurát nem károsítja. 
 
Száraz vagy nedves fejbőrre egyaránt felvihető, nem zsírosodik és nem ragad tőle a haj. 
 
Ha a hajhullás kezdetekor megkezdi a kezelést, akkor a hajhagymák még aktívak és aktiválhatók. 
 
A készítmény csak természetes - bőrbarát - anyagokat tartalmaz, ezért korlátlanul és korlátlan ideig alkalmazható. Hatása nemtől független. 
 
Alkalmazás során a fejbőr rövid időre kipirosodhat és enyhe bizsergő érzés léphet fel, amely a vérbőség következménye. 
 
Alkoholérzékenység esetén a bőrt enyhén száríthatja.
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828