Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ


Pharmax MEMOlife MAX 40+ kapszula 60 db


Kiknek ajánlható a MEMOlife 40+®?
 
Manager rétegnek: Mindennapos döntéshelyzetek jellemzik életét? Napi több órát tölt el számítógépe előtt, miközben szellemi munkát végez? A problémák, a rengeteg papírmunka megnehezíti életét? Egyre inkább azt érzi, hogy mindent fejben tartani szinte lehetetlen?
 
Szellemi foglalkozásúaknak: Magas munkahelyi elvárások, gyakori túlórák? Úgy érzi, hogy a teljesítménykényszer sokszor kimeríti szellemileg? A stressz is negatívan befolyásolja mindennapjait?
 
Feledékenyeknek: Gyakran elfordul Önnel, hogy nem találja a kulcsát? Nem jut eszébe hol lehet a forgalmi, a jogosítvány? A villanyt, a gázt nem felejtette véletlenül bekapcsolva? Ezek az élethelyzetek mindenkinek ismerősek lehetnek.
 
Idősödőknek: Az évek múlásával szembe kell nézni azzal a ténnyel, hogy a memóriánk már nem a régi. Könnyebben felejtünk, nehezebben koncentrálunk és az emlékeink is fakulhatnak. Fontos, hogy megértsük, ez egy természetes folyamat és a memória, valamint az emlékezőtehetség javítható.Életünk minőségét a tanulás, a gondolkodás, a beszéd, az emlékezés képessége határozza meg, melyek fejlesztése a fokozódó társadalmi elvárások következtében minden korosztály számára elengedhetetlenül fontos. A legújabb kutatási eredmények igazolták, hogy a megfelelő anyagok szervezetbe juttatásával javítani lehet az agysejtek működésén. 
 
A MEMOlife kapszula tartalmazza az agy számára létfontosságú anyagokat: így természetes forrásból származó esszenciális zsírsavakat, lecitin formájában foszfolipid származékokat és béta-karotint. Ezen hatóanyagok biztosítják az agysejtek fokozott poliénsav igényét és energiaszükségletét, így javítják az agyi funkciókat, s ezáltal növelik az agy teljesítőképességét, fokozzák a tanulási és koncentráló képességet, serkentik a memóriát.
A kapszula hatását irodalmi adatok igazolják.
 
Mikor és hogyan kell adagolni a MEMOlife40+® kapszulát?
Napi 2 kapszulát étkezés előtt szétrágás nélkül, bő folyadékkal lenyelni.
 
Mikor nem szabad a MEMOlife40+® kapszulát szedni?
Ne szedje a készítmény bármely összetevőjével szembeni ismert allergia és epilepszia bármely fajtája esetén.
 
Mit kell tudni a MEMOlife40+® kapszula szedésének megkezdése előtt?
Ha a családban van/volt epilepsziás beteg a kapszula szedését beszélje meg kezelőorvosával.
 
Adható a MEMOlife40+® kapszula más gyógyszerekkel együtt?
A MEMOlife 40+ kapszula pszichiátriai gyógyszeres kezeléssel egyidejűleg nem szedhető.
 
Hány darab kapszulát tartalmaz a MEMOlife40+®?
30 ill. 60 darab/doboz
 
Hogy néz ki a MEMOlife 40+® kapszula?
Fedett rozsdabarna színű, jellemző szagú, olajos szuszpenzióval töltött, lágyzselatin kapszula bliszterezve, egyedi tervezésű dobozba csomagolva, használati utasítással ellátva.
 
Van e nem kívánt mellékhatása a MEMOlife 40+® kapszulának?
Ritkán fejfájás, gyomorpanasz előfordulhat. Lehetséges túlérzékenységi reakció (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés) azoknál, akik étel vagy más allergiában szenvednek.
 
Mennyi idő múlva tapasztalható a MEMOlife 40+® kapszula kedvező hatása?
Az alkalmazás megkezdésétől javul az agy teljesítőképessége.
A kezelés ajánlott időtartama 3 hónap kúraszerűen.
 
A MEMOIife KOMPONENSEI ÉS AZOK ÉLETTANI HATÁSAI
 
OMEGA-3 ZSÍRSAVAK SZEREPE
(A halolaj, mint omega-3 zsírsav-forrás)
Az utóbbi évek kutatásai derítették ki, hogy az idegsejtek öregedési folyamataiban a sejtmembránok fluiditása csökken. A felismerés egybevág azon öregedési elméletekkel, melyek a folyamatot az O2 szabadgyökök felszaporodásával a lipidperoxidáció és a membrándestrukció fokozódásával jellemzik. Jelen tudásunk abban áll, hogy az idegsejt membránban megnő a telített lipidek aránya a telítetlen lipidek arányához képest. Az idegsejt membrán megváltozása maga után vonja az idegsejt funkcionális zavarait. Politelitetlen omega-3 zsírsavak - mint az EPA és a DHA -adagolásakor a zsírsavak incorporálódnak az idegsejt membránban és megnövelik annak fluiditását. Állatkísérletekben bizonyították, hogy az agy poliénsav (PUFA) igénye igen nagy. Különösen vonatkozik ez a fejlődésben lévő idegrendszer, agy esetére. Crawford és munkatársai humán kísérletekben a fejlődés korai stádiumában magzatokon és újszülötteken vizsgálták a PUFA igényt, valamint az agy növekedésének, fejfödésének viszonyát. Megállapították, hogy a szellemi elmaradottság és a nem megfelelő PUFA ellátottság között szoros összefüggés van.
 
A GAMMA-LINOLÉNSAV SZEREPE
(A borago olaj, mint GLA forrás)
A gamma-linolénsav (GLA) az omega-3 zsírsavakhoz hasonlóan incorporálódik a membránba. A PGE1 prosztagladin származék prekurzora. Ismeretes, hogy a PGE1 hiánya a dopaminerg rendszer aktivitásának kóros fokozódása a memória csökkenéséhez vezet. Horrobin és munkatársai placebo kontrollos humán kísérletekben vizsgálták a GLA hatást a különböző memóriavesztéses állapotokon. A kísérletek eredményeként megállapítható, hogy mind az alkohol által előidézett, mind a skizophrénia okozta memóriadeficit esetében szignifikáns javulás kővetkezett be. A szerzők megállapították, hogy a GLA potenciális supplementum lehet különböző dementiás állapotokban, ill. Alzheimer-kórban.
 
FOSZFOLIPID SZÁRMAZÉKOK SZEREPE
(A lecitin, mint foszfolipid forrás)
A lecitin formában alkalmazott foszfolipid, mely foszfatidilkolint (PC) és kisebb mennyiségben foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, egyben a foszfor forrásául is szolgál. A foszfolipidek fontos alkotói a membránoknak, irányítják annak felépítését, áteresztő-képességét, ugyanúgy, mint a membrán enzimkötő-képességét is. Az agyműködés fenntartását legnagyobb mértékben az anoxia veszélyezteti. Jellemző, hogy az emberi szervezetben az agy oxigén fogyasztása az egész szervezet 20-25%-a, noha az agy az egész test tömegének csak 2-3%-a. Ebből adódóan igen nagy a foszforigénye, hiszen a glükóz elégetéséből származó energiát elsősorban foszfokreatin formájában képes tárolni.
 
 
A MEMOlife KAPSZULA ELŐNYÖS HATÁSAI
* Magas poliénsav tartalma révén javítja a sejtmembrán fluiditását, az agyi funkciókat
* Biztosítja az agysejtek fejlődési szakaszában a fokozott poliénsav igényt
* Jótékonyan befolyásolja a memóriavesztéses, memória deficites állapotokat
 
Megjelenési forma: Fedett rozsdabarna színű, jellemző szagú, olajos szuszpenzióval töltött, lágyzselatin kapszula.
 
JAVALLATOK
* Felnőtt és idős emberek memóriájának és koncentrációs képességének serkentésére, ill. szellemi frissességének megőrzésére.
* Gyermekek és serdülők értelmi fejlődésének elősegítésére.
* Dementia valamilyen formájában, vagy Alzheimer betegségben szenvedők gyógyszeres kezelésének kiegészítésére.
 
ADAGOLÁS
Memória és a koncentrálási készség fenntartására:
Naponta reggel 2 kapszula, bő folyadékkal bevéve.
 
Memóriaromlás esetén, emlékezési zavarokban és különböző dementia formákban: Naponta 2 X 2 kapszula reggel és este bő folyadékkal bevéve.
 
Ellenjavallatok:A készítménynek nincs kontraindikációja
Mellékhatás:Az alkalmazott adagolásban nem ismeretes
Tárolás:Szobahőmérsékleten, hőtől, fénytől, nedvességtől távol tartandó
Felhasználható: A gyártást követő 2 évig.
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828