Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ

 

A himalája szószappan kiegyenlítő hatású, beállítja sav-lúg háztartásunkat, ezért a kristálysóval történő bőrápolásnál megindul az ún. homeosztázis. A himalája sószappan egy kristálysó darab, amit szappanformára csiszoltak. 100 %-os parajdi kristálysó, kémiai adalékanyagot nem tartalmaz! A himalája sószappan használata: • A szokásos tisztálkodás után a tiszta, nedves bőrt óvatosan kenje be sószappannal! • Hagyja megszáradni és ne mossa le!!! A bőrről a kikristályosodott sót letörölhetjük pl. száraz törülközővel. • A só beállítja a bőr természetes pH-értékét, ezért ne mossuk le. Fontos, hogy a sószappan használata után közvetlenül, krémeket NE használjon!

A himalája sószappan alkalmazása • Mindennapos arc- és bőrápolásra A bőr természetes pH értékének beállítására • Száraz illetve zsíros bőr esetén. A só a hiedelmekkel ellentétben nem kiszárítja bőrt, hanem bezárja a nedvességet a sejtekbe. Zsíros bőrnél pedig beáll egy egészséges faggyútermelés még tinédzsereknél is. Pattanásos, problémás bőrnél a tisztulás, a méregtelenítés miatt számítani kell egy kezdeti rosszabbodásra, amely a homeosztázis egyik jele. A pattanások illetve a kelések 2-3 héten belül heg nélkül elmúlnak. A bőr pórusai összehúzódnak, így kevesebb mitesszer keletkezik. Amennyiben az arcbőr feszül, várjunk kb. 20 percet. Általában ez elég idő ahhoz, hogy meginduljon a faggyútermelődés és elmúljon a feszülő érzés.

Bőrbetegségek esetén, pl. ekcéma, gomba, allergia. A sebes, gyulladt bőrfelületet ne kenjük be közvetlenül a sószappannal, mert felsértheti a bőrt. Kézről vigyük fel a sót a nedves bőrre.Borotválkozás után a sószappant arcvíz helyett használjuk. Megnyugtatja a bőrt, a kipirosodást pedig elmulasztja. Kézápolásra •Herpesz kezelésénél a só vírusölő hatása miatt kiválóan alkalmas herpesz elmulasztására és megelőzésére. A benedvesített sószappannal kenjük be a beteg bőrfelületet. Minél gyakrabban kenjük, annál hamarabb szárad le és múlik el a hólyagocska. A sebek 2-3 napon belül nyomtalanul eltűnnek.

Rovarcsípésnél a benedvesített himalája sószappannal kenjük be a csípés helyét. Megnyugtatja a bőrt.

DEO-ként is használhatjuk: a benedvesített himalája sószapannal kenjük be a hónaljunkat, majd dörzsöljük el a kikristályosodott sót. A sószappan baktériumölő hatása miatt megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását.

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828