Tel: +36 (72) 787 368 | Email: info@odpvital.hu 
SZERETNE ÉRTESÜLNI A LEGFRISSEBB AKCIÓKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! 

СНПЧ А7 Чебоксары, обзоры принтеров и МФУ

 

Pharmax MEMOlife Suli gumitabletta 30 db
Étrend-kiegészítő Omega-3 DHA-val

Szülőként fontos számunkra gyermekeink iskolai teljesítménye, akik számos kihívással néznek szembe nap, mint nap. Az iskolában szerzett sikerélmények egy életre megalapozzák gyermekünk önbizalmát és a problémákhoz való hozzáállását.

Hogy mire figyeljünk?
  • Tanárai arra figyelmeztetnek, hogy gyermekünk figyelme nehezen összpontosul az iskolai feladatokra?
  • Gyakran elkalandozik a gyermekünk figyelme a leckeírás közben?
  • Sokat tanul otthon mégsem sikerülnek a dolgozatai?
 
Hogyan segíthetjük gyermekeinket, hogy ki tudják magukból hozni a legtöbbet?

Gondoskodjunk számukra megfelelő omega-3 zsírsav bevitelről, ami hozzájárul az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez. Az omega zsírsavak esszenciális zsírsavak, ami azt jelenti, hogy a szervezetünk önmagától előállítani nem tudja őket, külső forrás szükséges belőlük a szervezetünk ellátásához. Omega zsírsavakat tartalmaznak a halak, különösen magas arányban a makréla, szardínia, pisztráng és a tonhal. Tapasztalhatjuk azonban, hogy az egyes halfélékből származó olajoknak bizony hal íze van, így gyermekeik ódzkodhatnak tőle.

Fontos tudnunk, hogy az Omega-3 zsírsavnak természetes növényi forrásai is vannak, mint az alga, lenmag, vörös áfonya.
 
Szuper mangó íz
Ami egészséges nem feltétlenül a gyerekek kedvence! Így van az értékes Omega zsírsavakat tartalmazó halakkal is. Nehéz a szülők dolga, ha a táplálkozáson keresztül szeretnék biztosítani a napi egy adag Omega-3 bevitelt. Ezért fejlesztettük ki a MEMOlife SULI ® DHA gumitablettát, ami ízletes növényi forrásból származó Omega-3-mal támogatja az Omega-3 zsírsav bevitelt. A gyerekek imádják a gumicukor állagot és a finom mangó ízt!
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828